China Energy Engineering Corporation (CEEC) a anunțat într-o declarație că, proiectul centralei fotovoltaice de 2,6 GW din Al Shuaibah, Arabia Saudită, întreprins de China Energy Construction, a avut loc o ceremonie temporară de începere a construcției, care marchează lansarea completă a proiectului și intră oficial. calea rapidă a respectării contractului. Proprietarul proiectului ACWA Power Company oficiali au participat la ceremonia de inaugurare și au ținut un discurs.

Persoana relevantă responsabilă de Energy China International Engineering Company a declarat că Energy China va respecta cu strictețe diferitele legi și reglementări ale Arabiei Saudite, va acorda o mare importanță managementului siguranței și calității, va îndeplini cerințele contractului de proiect în termen.

Proiectul adoptă cele mai avansate module fotovoltaice din lume cu două fețe de tip N și suporturi plate de urmărire automată cu o singură axă.

Ca parte importantă a noului plan energetic „Vision 2030” al Arabiei Saudite, proiectul va maximiza utilizarea componentelor localizate, va oferi 3.000 de locuri de muncă locale, va reduce emisiile de carbon cu aproximativ 3,12 milioane de tone pe an și va accelera transformarea structurii energetice saudite și dezvoltare verde cu costuri reduse de carbon, a menționat declarația.

Leave A Comment