Energia solară este cheia unui viitor cu energie curată

Beneficiile energiei solare

  • Regenerabilă
  • Fără CO2

  • Costuri de operare reduse

Împreună cu FOTON PLUS poți ajuta la crearea unui viitor sustenabil în România!

3

MWh putere instalată

2490

Tone CO2 pe an emisii reduse

Impact Social

Dorim să aducem o schimbare pozitivă în România prin modul în care afacerile își produc și utilizează resursele naturale

Misiune

Misiunea noastră este de a furniza soluții sustenabile de producere a energiei verzi pentru tranziția către o Românie mai curată!

Viziune

Ne dorim să fim unul dintre principalii actori în dezvoltarea sustenabilă a operatorilor economici din România.

Valorile după care se ghidează FOTON PLUS
Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitatea pentru impactul nostru colectiv asupra societății și dezvoltăm soluții durabile. Nu facem compromisuri niciodată în ceea ce privește siguranța clientului, dar și a noastră.

Integritate

Ne desfășurăm activitatea etic și credem în transparență. Acțiunile noastre sunt ghidate de valori, principii și așteptări care pot fi verificate prin rezultate.

Respect

Credem în respectul de sine și față de clienți și parteneri. Suntem convinși că succesul derivă din menținerea unei culturi organizaționale, în care toată lumea se simte împuternicită să prosepere și să-și atingă propriul potențial.

Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU

FOTON PLUS, în calitate de furnizor de energie curată și soluții durabile, sprijină Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU în călătoria către o economie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Cele 17 de Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) adoptate de Națiunile Unite în 2015 sunt obiective globale stabilite pentru a rezolva provocările economice, sociale și de mediu până în 2030. Prin aceste obiective, ONU solicită și invită companiile să ia măsuri pentru a rezolva provocarile prin inovații și colaborare.

Noi, cei de la FOTON PLUS, ne dorim să facem partea noastră pentru a promova atingerea acestor obiective. Am ales 6 obiective cheie pentru FOTON PLUS:  7, 9, 11, 12, 13, 17.

Implicare în comunitate

Pentru a crește beneficiile comunităților în care activează, FOTON PLUS colaborează constant și susține activitatea Asociației HEROES, ale cărei proiecte militează pentru dezvoltarea sustenabilă prin educație și protecția mediului.

Mulți dintre noi pot dezvolta o afacere profitabilă în România. Însă, din păcate, nu la fel de mulți aleg să dezvolte societatea în care (și datorită căreia) afacerea lor crește.

Din acest motiv ne bucurăm să colaborăm cu asociații FOTON PLUS, oameni pe care îi numim cu drag prieteni și cărora le datorăm o bună parte din reușitele noastre.

Oameni care ne împărtășesc dorința de a dezvolta comunități sustenabile prin educație și protejarea mediului înconjurător.

Octavian Gancea, Președinte HEROES

Impactul utilizării a 18 panouri fotovoltaice

10.890

kWh / an energie produsă

8.37 t

Reducere anuală CO₂

42

Echivalent copaci plantați anual

Resurse Energie

Ți-am pregătit informații de calitate despre tot ce înseamnă energia verde și beneficiile de a deveni prosumator.

Contactează-ne

Nume
Adresa Email
Telefon