Misiune

Misiunea noastră este de a furniza soluții sustenabile de producere a energiei verzi pentru tranziția către o Românie mai curată! Alegerile noastre au la bază grija pentru resurse, natură și continuitate.

Viziune

Ne dorim să fim unul dintre principalii actori în dezvoltarea sustenabilă a operatorilor economici din România.

Despre panourile solare

Panourile solare sunt cunoscute și sub denumirea de Panouri Fotovoltaice (PV). Acestea folosesc tehnologia semiconductoare pentru a converti energia produsă de lumina soarelui în electricitate pe care o poți folosi pentru întreaga activitate a companiei tale.

Un panou fotovoltaic este format dintr-un număr mare de celule, realizate din straturi din material semiconductor, cel mai frecvent din siliciu. Când lumina lovește acest material se generează un curent electric.

Aceste panouri nu necesită lumina directă a soarelui pentru a funcționa, de aceea creează electricitate și în zilele înnorate. Cu toate astea, cu cât soarele este mai puternic, cu atât produce mai multă electricitate.

Un sistem solar fotovoltaic este format din mai multe panouri, fiecare generând între 355W și 650W (în funcție de modelul ales) în lumina puternică a soarelui. Un sistem conține între 10 și 20 panouri și generează curent continuu (DC). Această energie electrică poate fi folosită pentru consumul propriu sau poate fi exportată în rețea.

Pentru a beneficia de producția maximă a acestor sisteme, panourile trebuie amplasate pe un acoperiș sau o zonă neumbrită, orientată spre sud. Acoperișurile orientate spre nord nu sunt recomandate, iar cele orientate spre est sau vest ar putea produce cu aproximativ 10-30% mai puțină energie decât unul orientat spre sud. Orice clădire sau copaci pot deveni obstacole și pot avea un impact negativ asupra performanței sistemului.

Profită acum!

Soluții solare potrivite nevoilor companiei tale!

Soluțiile noastre de energie solară sunt întotdeauna concepute pentru a satisface nevoile companiei tale. Proiectele noastre sunt specifice locației și planificate cu atenție pentru a minimiza riscurile și pentru a maximiza profitabilitatea sistemelor solare – ținând cont de siguranță și de valoarea durabilă.

Beneficii

  • Regenerabile – Panourile Solare generează energie electrică prin transformarea fluxului continuu de energie de la soare

  • Fără CO2 – Soluțiile solare FOTON PLUS generează energie electrică fără a elibera emisii nocive de carbon în aer

  • Costuri de operare reduse – Procesul fotovoltaic care transformă lumina solară în energie electrică nu necesită combustibil și costuri variabile

Parteneri

Proiecte recente

Câteva dintre proiectele FOTON PLUS finalizate cu succes! Antreprenori din România care au ales să devină prosumatori!

3 SFATURI PENTRU MENTENANȚĂ

CURĂȚĂ-LE PERIODIC

Praful sau mizeria pot reduce considerabil din eficiența panourilor fotovoltaice. Curățarea cu apă caldă și detergent este recomandată să se facă dimineața și în special în perioada secetoasă.

AI GRIJĂ SĂ NU FIE UMBRITE

Copaci, antene sau un coș de fum pot reduce semnificativ producția panourilor fotovoltaice. De asemenea, montarea lor trebuie să favorizeze căderea zăpezii iarna și a prafului/murdăriei în timpul ploilor.

AI GRIJĂ LA VENTILAȚIE

Sistemul de fixare a panourilor ar trebui să aibă spațiu liber pentru a permite circulația aerului și ventilarea panourilor. Supra-încălzirea panourilor reduce eficiența acestora.

6 RECOMANDĂRI PENTRU A-ȚI ALEGE PANOURILE FOTOVOLTAICE

Ți-am pregătit câteva sfaturi utile pentru a alege cele mai bune soluții pentru nevoile companiei tale!

  • Află câtă energie ai consumat în medie în ultimul an

  • Eficientizează-ți consumul prin calcularea necesarului de panouri fotovoltaice

  • Află care este potențialul solar al acoperișului/zonei în care amplasezi panourile

  • Alege un kit care este adaptat nevoilor tale

  • Cumpără-le de la un furnizor autorizat, cu factură și garanție îndelungată

  • Asigură-te că panourile sunt instalate la unghiul și orientarea potrivite

Alegerile tale fac diferența!

Alege energia viitorului cu FOTON PLUS!

Cauți alte soluții?

Turbine Eoliene

Hidrocentrale

Dacă energia verde se potrivește afacerii tale,

Cere o ofertă personalizată

Nume
Nume Companie
Email
Telefon
Cum te putem ajuta?
Bugetul Proiectului
Termen de finalizare
Alte detalii